Powered By Blogger

۱۳۸۸ اسفند ۲۷, پنجشنبه



به نام خدا

راستی! شکرک زدن عسل نشانه تقلبی بودن هست یا نه؟

حتما تاحالا این سوال را ازخودتون یا بزرگترا پرسیدین که مگر ممکنه

عسل طبیعی شکرکی بشه؟

درواقع اصطلاح شکرک زدن به خاطر وجود کلمه شکر، تقلبی بودن عسل

را در ذهن تداعی میکند، ولی این فرآیند عسل هیچ چیز نیست جز تبلور

(بلور شدن یا کریستالیزاسیون). عسل به علت درصد بالای مواد قندی

ساده خود، درواقع وحقیقت علمی آن میبایست جامد باشد که تحت شرایط

بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار میگیرد.

این مایع اشباع شده قندی ساده باید جامد وسفت ورس کرده باشد به

همین به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی ( یعنی

رس کردن وشکرکی شدن) رخ میدهد، اما در کشور ما متاسفانه به علت

1) عدم آگاهی 2) عدم دستگاههای اطلاع رسانی شکرکی شدن را یک

صفت نامطلوب دانسته وتمایلی برای خرید آن ندارند.

برای اطلاعات بیشتر شما میتوانید برای اینجانب پیام بگذارید تا در اسرع

وقت به سوالات شما عزیزان پاسخ دهم.

با آرزوی سلامتی وتوفیق آگاهی برای همه شما.

آنکه هوشیارتر پر دردتر آنکه آگاه تر رخ زردتر

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر