Powered By Blogger

۱۳۸۸ اسفند ۲۷, پنجشنبه

تعریف عسل



بنام خدا

عسل از نظر دانشمندان سازمان جهانی استاندارد اینگونه تعریف شده است:

مایعی که در اندام گلها قرار دارد وتوسط زنبور حمل میگردد و در خانه های

شش ضلعی یا موم تخلیه شده، و با مکانیزم خاص گوارشی خود آنرا تبدیل

به عسل میکند. این فرایند خود نیاز به داشتن ۳عامل است:

۱) زنبور ۲) گلهای گیاهان ۳) زمین؛ حال اگر فقط ما زنبور را داشته باشیم و

بندهای (۲و۳) را نداشته باشیم می بینیم تولید عسل با شربت شکر که به

تغذیه زنبور میرسد صورت میگیرد و افراد و شرکتهایی که در این رابطه

مشغول به کار هستند نمیتوانند با صداقت وشفافیت این موارد فنی را اعلام

و اظهار کنند.

تولید عسل از دیدگاه کارشناسان شرکت مهاجران نیاز به دستگاه های گران

قیمت و پیشرفته ندارد و تنها نیاز به فراگیر نمودن علم و فنون کندو داری و

زنبور داری و حمایت نهادهای مسئول دراین زمینه میباشد تا تولید عسل

طبیعی از شهد گلها در یکسو قرار گیرد و تولید عسل از شربت شکر وغیره

در سوی دیگر.

کشور ایران بنا به گزارش آماری کارشناسان سازمان خواروبار جهانی فااو

FAO یکی از چند کشور تولی کننده عسل طبیعی از شهد گل، در روی کره

زمین میباشد، چرا؟؟؟

به علت داشتن متنوع ترین پوشش گیاهی طبیعی و مساحت زمین و آب و

هوایی چهار فصل در چهار گوشه این کشور پهناور میباشد.

شرکت تولید وبسته بندی مهاجران آغازگر یک دوره جدید فرایند عسل و

حقایق پنهان آن میباشد که به امید خداوند وهمت زنبورداران این آب وخاک

عسل طبیعی از شهد گل را به دست مشتریان برساند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر